Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2017-03-13
Upplaga
11
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitt.
Medarbetare
Fält, Stefan (form) / Truedsson, Åke (foto)
Dimensioner
245 x 185 x 16 mm
Vikt
597 g
SAB
Qed
ISBN
9789127151390
Odla grönsaker (häftad)

Odla grönsaker

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-03-13

Slutsåld

"Det här är en trygg handbok att återkomma till ofta!"

Allt om Trädgård

Bästa boken om grönsaker.

Hemmets Journal

I Odla grönsaker tas cirka 120 grönsakssorter upp, bland annat olika löksorter, rotfrukter, baljväxter, kålsorter, tomater, gurkväxter och örter. Både välkända och mer udda grönsaker presenteras.

Boken är praktisk och lättillgänglig och innehåller allt du behöver veta om sådd, plantering, skötsel och skörd för att lyckas med den egna grönsaksodlingen på friland, i växthus eller på balkongen.

Åke Truedsson är ordförande i Riksförbundet Svensk Trädgård. Han driver också en tomatklubb och har gett ut flera böcker, bland annat Odla tomater (2015). Odla dina egna grönsaker gavs första gången ut 2011 och vann då priset för årets trädgårdsbok. Nu ges den ut i en reviderad utgåva.

Den perfekta boken för dig som vill odla ätbart och ekologiskt.
Hemmets Journal

Här finns både välkända och lite mera udda sorter. Det är en praktisk bok som innehåller det mesta som du behöver veta om sådd, plantering, skötsel och skörd för att lyckas med den egna odlingen. Det här är en perfekt bok för dig som vill börja odla grönsaker. Härliga bilder och en informativ och inspirerande text.
Tranås-Posten

"Här får du veta allt om att odla sina egna grönsaker, hela vägen från frö till skörd."
MatMagasinet

"Det är alltid inspirerande att läsa böcker där man vet att författaren har gedigen erfarenhet av det hen skriver om. Åke Truedsson är en sann grönsaksinspiratör som frikostigt delar med sig av tips, sortval och användbara råd för att lyckas med odlingen. Planerna för läsarens grönsaksland växer i takt med varje nytt innehållsrikt kapitel. Det här är en trygg handbok att återkomma till ofta!"
Allt om Trädgård

"Här får du verkligen en genomgång av odlingens grunder och hur du lyckas med din skörd."
Allt om Fritidshus

Det här är en trygg handbok att återkomma till ofta!
Allt om Trädgård
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Odla grönsaker. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Odla grönsaker
    Helen, 30 november 2019

    Tyckte inte den var så bra för en nybörjare. Mycket text och inte så lättsam när man tänkt odla lite hemma.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åke Truedsson

  • Odla tomater

    Åke Truedsson

    Odla tomater innehåller praktisk information om odling, från sådd till skörd. Här finns också ett 20-tal enkla recept där tomaten spelar huvudrollen. Över 40 olika tomatsorter beskrivs i både text och bild - vackert röda, gröna, gula, strimmiga, f...