Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2017-07-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Översättare
Lena Olsson
Originaltitel
The Marriage Pact
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
235 x 175 x 35 mm
Vikt
846 g
SAB
Hce
ISBN
9789127151925
Pakten (inbunden)

Pakten

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-07-25
203
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En thriller i sektmiljö, för läsare av »Gone Girl« och »Kvinnan på tåget«. Du kommer aldrig att se på äktenskapet på samma sätt igen

Nygifta Alice och Jake får ett märkligt erbjudande av en man de träffar på sitt bröllop: att de ska gå med i något han kallar Pakten. Målet för Pakten är tydligt: att hjälpa varandra till lyckliga livslånga äktenskap. Här finns personer från samhällets toppskikt, som delar allt men låtsas att de inte känner varandra om de råkas på stan.

Till en början verkar reglerna rimliga: Svara alltid i telefon när din partner ringer. Planera en gemensam resa minst en gång i kvartalet. Nämn aldrig Pakten för någon utomstående.

Alice och Jake sveps till en början med i gemenskapen och auran av framgång. Tills en av dem bryter mot en regel.

När det går upp för dem vad det är för slags kontrakt de har skrivit under, börjar deras nya liv att framstå som en ond dröm.

Pakten, liksom äktenskapet, är något man förbinder sig till på livstid. Och de andra paren är beredda att ta till vilka medel som helst för att helga målet.

MICHELLE RICHMOND är författare till sex böcker. The Year of Fog blev en New York Times bestseller. Hon bor i norra Kalifornien med sin familj. Pakten (engelsk titel The Marriage Pact) utkommer den 25 juli 2017 i USA och samma datum i Sverige. Den översätts till mer än tjugo språk och filmrättigheterna är sålda till 20th Century-Fox.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pakten
 2. +
 3. Alex

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alex av Pierre Lemaitre (häftad).

Köp båda 2 för 380 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Pakten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Besviken
  Bokmalen, 4 augusti 2017

  Boken börjar bra med en intressant och spännande handling. Den blir dock mer och mer bisarr ju länge boken fortskrider, tills den tillslut blir till en helt annan bok.

  Boken börjar som en helt vanlig thriller som verkar utspela sig i dagens USA men mot slutet har den nästan övergått till att bli fantasy eller science fiction. Den blir också väldigt våldsam och obehaglig och den där subtila och krypande spänningen från bokens första hundra sidor är helt försvunnen.

  Det finns bättre spänningsromaner där ute.

 2. Pakten
  Ida, 25 juli 2017

  Den bästa boken jag läst hittills i år! Det händer något i boken hela tiden & jag kunde inte sluta läsa. När jag tänker att nu kan det inte bli mer vrickat eller bli värre för paret Jake & Alice så händer det något oväntat! Läs den!!!

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Pakten