Lilla Törnrosa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
29
Utgivningsdatum
2019-02-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127153158
Lilla Törnrosa (e-bok)

Lilla Törnrosa E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-15
49
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det var en gång en kvinna och en man som hade allt de kunde önska sig. Ändå var de inte lyckliga. Varje dag sa de till varandra: Tänk, om vi hade ett barn! När de äntligen fått sin önskan uppfylld bjuder de in till en stor fest. Alla ska få komma och fira det efterlängtade barnet. Men lodjuret, skogens skyggaste djur, glömmer de att bjuda. Det skulle de inte ha gjort. Snart sover hela g ården, omringad av frostiga nypon och taggar av is.

Bildmakaren Ane Gustavsson har tagit sig an en av våra mest kända sagor. Prinsar och prinsessor har fått ta av sig sina kronor, slottet har blivit ett vanligt hem och feerna har skepnaden av skogens djur. Utrustad med akvarellpensel, lekfullhet och nya perspektiv lyckas Ane Gustavsson göra Törnrosa till en saga för vår tid.

Ane Gustavsson är illustratör och altviolinist. Hon har samarbetat med bland annat Lennart Hellsing, Åsa Mendel-Hartvig och Jujja Wieslander.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gustavsson Ane

  • Drakeld

    Mendel-Hartvig Åsa, Gustavsson Ane

    Ingen märker när Milli smiter ut i natten. Bara träden ser. Vänd om Milli, susar de. Vänd om lilla barn! Draken har landat. Här är du inte trygg! Men stjärnorna blinkar åt Milli, månblommorna doftar och det är länge sedan människorna förstod träde...