För att de ville det (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2018-03-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Andersson, Thomas (form)
Dimensioner
205 x 132 x 15 mm
Vikt
339 g
SAB
Hc
ISBN
9789127153905
För att de ville det (inbunden)

För att de ville det

Inbunden,  Svenska, 2018-03-17
237
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"För att de ville det" är en roman om sex. Om hur vi gör det, vad vi skulle vilja göra, och vad som händer efteråt.

Tre personer möts i Kairo. Isabella och Rodrigo har ett sexuellt förhållande som bygger på dominans och underkastelse. Tess är en svensk terapeut som fyttat till Egypten för att leva med sitt livs kärlek Omar. Hon har en vuxen dotter hon knappt talar med, men känner nu hopp inför att hennes liv ska ta en ny vändning. När en katastrof inträffar störtas hon ner i förtvivlan.

I skärningspunkten mellan ett privat begär som går på tvärs mot normerna och det omgivande samhället uppstår en akut osäkerhet. Isabella och Rodrigo vill förstå sin komplicerade relation och tar hjälp av Tess, som får tillträde till deras mest privata rum. Det blir ett möte som ska förändra dem alla tre på djupgående sätt. När saker blir uttalade börjar de att röra sig. Dynamiken förändras och något annat, lockande eller hotfullt, tar sig in.

En idéroman om kroppar och sorg, våld och omsorg, som utspelar sig mot bakgrund av en verklighet där kvinnor och fickor lär sig att vara uppmärksamma, ta hand om sig, frukta och vara försiktiga. Isabella får bära drömmen om att kunna ta makten över sin underkastelse och över sin egen sexualitet.

KAJSA SUNDIN (född 1977) debuterade 2007 med diktsamlingen "Definition" och har sedan dess arbetat med olika poetiska uttryck. Hennes senaste publikation är "Vår plats", ett transmedialt verk om stockholmsförorten Bredäng. Hon arbetar även som lärare på Biskops Arnö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. För att de ville det
  2. +
  3. Bed & Breakfast för lata brudpar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bed & Breakfast för lata brudpar av Frida Gråsjö (pocket).

Köp båda 2 för 276 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Sundin

  • Definition

    Kajsa Sundin

    "Vad händer med bekännelsen om kroppen inte finns? Vad händer med utsagan om kontexten är den felaktiga? Och vad blir konsekvensen om den visar sig vara den rätta? Vad händer med kroppen om man säger åt den vad den ska göra?" I Definitio...