Familjen Knyckertz och gulddiamanten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (20.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Knyckertz (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2018-04-13
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Per Gustavsson
ISBN
9789127154278
Familjen Knyckertz och gulddiamanten (ljudbok)

Familjen Knyckertz och gulddiamanten Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-13

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Texten sprudlar av gladlynta fniss och samma fnissiga lekfullhet syns tydligt i de tokroliga bilderna. Briljant!" Staffan Engstrand, BTJ

Ture är duktig på det mesta. Han kan nästan räkna till tusen och kan flera franska ord.
Han kan knyta skorna själv, sköta tvättmaskinen, spisen och fjärrkontrollen till tv:n lika bra som en vuxen. Men ljuga, det kan han inte.
»Då får du träna«, säger mamma Fia strängt.

I den nya boken om familjen Knyckertz planerar mamma Fia och pappa Bove ett besök på diamant-utställningen i huvudstaden. Eftersom Ture inte kan ljuga avslöjar han planen för Paul Isman som beslutar sig för att stoppa dem. Ture och lillasyster Ellen måste bryta sig in hos mormor i finkan, för att be om hjälp.

Här möter vi drastisk humor och färgstarka bilder som skapar den perfekta bryggan mellan bilderbok och kapitelbok. Förbered er på många skratt!

Anders Sparring skriver barnböcker och manus till tv. Han har bland annat skrivit böckerna om Karla Brottare, samt manus till Björnes magasin, Allram Eest och Sam tar över. Vid sidan om författandet är han stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter (t ex Kamratposten). Böckerna om Prinsessan har sålt i 200 000 exemplar och finns utgivna i fera länder. Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat rockband.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sparring