Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
428
Utgivningsdatum
2019-02-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127154384
Blixtra, spraka, blända! (e-bok)

Blixtra, spraka, blända! (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-02-15
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Läskigt och känsligt om att förlora fotfästet [] en bladvändare om identitetsstörtande dålighetsliv
Expressen
Jenny Jägerfeld skriver oerhört träffsäkert och drivet
Enköpings-Posten
Språket skär som en vass kniv genom nypotatis
Jönköpings-Posten
Penny Löwe var det litterära stjärnskottet som knappt hann lysa upp himlavalvet innan hon slocknade. Efter en hedonistisk vistelse i London, där hon bränner hela förskottet för nästa bok, kommer hon hem till Sverige utan några som helst idéer till romanen som borde varit klar för länge sen.
Men vännen Lola dyker upp med en lösning. Hon ska hjälpa Penny att hitta inspirationen igen. Tillsammans konstruerar de en lika okonventionell som livsfarlig plan. Vem är egentligen Lola en skänk från ovan eller en musa från helvetet?
Jenny Jägerfeld har skrivit en roman med högt driv och psykologiskt djup om destruktiv vänskap, kreativ låsning och jakten på det "äkta" i litteraturen.
Jenny Jägerfeld är författare både för vuxna och barn och unga. Hon debuterade 2006 med romanen Hål i huvudet och belönades med Augustpriset 2010 för ungdomsboken Här ligger jag och blöder. 2017 tilldelades hon Astrid Lindgrenpriset för sitt författarskap. Hon är också verksam som psykolog.
Jenny Jägerfeld är en frisk vind - ja, en virvlande storm - rakt genom en ofta stillastående och stinkande göl av ingrodda och oreflekterade fördomar och förutfattade meningar. Frispråkig, frisk och förföriskt frivol, ja rentav frenetiskt fatal.
Gefle Dagblad
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Blixtra, spraka, blända!