Jojje 5 år (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
69
Utgivningsdatum
2019-02-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127154421

Jojje 5 år E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-02-15
49
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Nu ska du få höra om Jojje och hans dagar. Inte om alla hans dagar förstås, men en vecka i alla fall. Under den tiden hinner faktiskt ganska mycket hända. Man hinner flytta från sitt gula rum hemma hos mamma till sitt gröna rum hemma hos pappa, rita klart en rymdteckning (med alla planeter), göra pärlhalsband på förskolan med bästa kompisen Uma, bli osams och sams med favoritfröken, laga tomatsoppa fastän man hatar tomatsoppa, se brandrök från grannhuset, få ett sår och ett plåster och behöva vara hemma hela nästa dag för att vila. Och när allt känns jobbigt, då hjälper det att somna nära pappa.

Boken om Jojje är den första delen om barnen på förskolan Havet. På avdelningen Fiskmåsen finns förutom Jojje och Uma, tio andra barn och fröknarna Izla och Freddie.

Ellen Karlsson är författare och förläggare. 2013 till delades hon Augustpriset för sin debutbok Snöret, fågeln och jag, med illustrationer av Eva Lindström.
Monika Forsberg är illustratör och animatör, bosatt i England.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jojje 5 år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Åsa, 8 maj 2024

    Väldigt bra bokserie. Har läst alla böcker och min son tycker mycket om den. Kan rekommendera varmt för dom som vill ha lite mer text men fortfarande bilderbok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna