Vålnadens röst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (104.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2017-09-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Lotta Geffenblad
ISBN
9789127154605
Vålnadens röst (ljudbok)

Vålnadens röst (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-09-07
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sebbe följer motvilligt med sin skådespelarmamma till en filminspelning på pensionat Solöga, ett fallfärdigt badhotell. Hon ska göra sin första seriösa filmroll efter en karriär som actionskådis, och Sebbe förväntar sig en veckas tristess i sin mammas skugga. Men redan första kvällen börjar märkliga saker hända. När hela filmteamet är samlat till middag slocknar plötsligt alla ljus och Sebbe tycker sig känna en iskall vind. Någon - eller något - tycks dessutom vilja sabotera inspelningarna. Tillsammans med barnskådespelaren Manda, och Max, son till filmens stora stjärna, börjar Sebbe nysta i mysterierna på pensionat Solöga.

Vad är det för märkliga ljud som hörs på nätterna? Och vem är den mystiska ägaren som förbjudit de anställda att prata om pensionat Solögas historia?

I "Vålnadens röst" lyckas Johan Rundberg kombinera isande kalla kårar med varm vardagshumor. Boken är den första i en trilogi: Vålnadens röst, Kejsarens grav och Häxknutens gåta.

Johan Rundberg har tidigare skrivit böckerna om Ella i Natur & Kultur lättlästserie samt bilderboken "Ester Fransson och djurbytardagen". "Kärlekspizzan", den första delen om Movits Lind från Midsommarkransen nominerades till Barnens romanpris och fick en uppföljare 2015, "Knockad Romeo".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vålnadens röst