Det fria ordet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (246.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lennart Jähkel
Utgivningsdatum
2017-10-10
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127155473
Det fria ordet (ljudbok)

Det fria ordet Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-10

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På mediehuset Det fria ordet är man för allt som är bra, som demokrati, yttrandefrihet och solidaritet. Under det nya millenniets första år har rättvisefrågor varit heta och vänstern haft medvind. Men nu är det 2005 och verksamheten går knackigt. Förlagets böcker säljer inte. Samhället verkar vara på väg åt ett annat håll.

När slackern Jonas börjar som praktikant kastas han rakt in i en kris som bara kommer att eskalera. Och trots att han i princip inte gör någonting vinner han allt mer förtroende. Vännen och provokatören Einar blir verksamhetens nya fixstjärna och Jonas räddning. Medan allt fler bisarra räddningsoperationer utförs inne i förlagshuset tar sig Sverigedemokraterna in i riksdagen.

"Det fria ordet" är en satirroman om människor som vill väl men står handfallna inför samhällets förändring. Det är en situationskomedi med drag av tv-serien "The Office", som utöver att vara hejdlöst rolig bjuder på skarpa analyser av den politiska utvecklingen under de senaste tio åren.

Johannes Klenell (f. 1979) är förläggare på Galago, serieförlaget som de senaste tio åren varit ett drivhus för några av vår tids bästa samhällskritiker. Han skriver för bland annat Aftonbladet Kultur och Värmlands Folkblad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »