Isola (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (218.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Odile Nunes
Utgivningsdatum
2017-10-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127155657
Isola (ljudbok)

Isola Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-10-09

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 2037 och Sverige har i ett par generationer ingått i Vänskapsunionen efter att murkuppen 1989 avvärjts.

Anna Francis anses vara en mycket duglig byråkrat och handläggare. Hon har också gjort sig skyldig till ett fruktansvärt misstag som hade kunnat kosta henne hennes karriär. Så när Ordföranden kallar blir hon överraskad.

Hon får ett erbjudande man inte kan tacka nej till, att trygga sitt liv efter några krävande dygn som observatör på en kursgård på en ö i skärgården. En person ska uttas till tjänstgöring i ett hemligstämplat projekt, och Anna Francis ska utvärdera hur en grupp människor beter sig när de utsätts för en oväntad stress. Men något går snett redan från början, och det som börjar som ett sociologiskt och psykologiskt test blir en livshotande situation både för henne och de personer som ska testas.

"Isola" är en roman som på ett skickligt sätt kombinerar den politiska dystopin med den klassiska spänningshistorien.

Åsa Avdic är journalist på SVT. Hon har tidigare arbetat med bland annat konsumentjournalistik inom radio och tv, senast programmet Plus, och är för närvarande en av programledarna för Gomorron Sverige. 2012 gav hon ut boken "Rätt åt dig - så blir du en lyckad konsument". "Isola" är hennes skönlitterära debut.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Avdic

  • Rätt åt dig : så blir du en lyckad konsument

    Åsa Avdic

    I Rätt åt dig får du ovärderliga råd av Åsa Avdic, en av Sveriges mest meriterade konsumentjournalister. Hon går igenom våra grundläggande rättigheter och delar med sig av sina bästa knep för att bli en tuffare och mer lyckad konsument. Du får sva...