Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (18.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Familjen Knyckertz (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2018-04-13
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Per Gustavsson
ISBN
9789127155916
Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen (ljudbok)

Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-13

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen är en varm, lite yvig, mycket rolig och inkännande berättelse. Per Gustavsson bidrar med fina, detaljerade, mycket uttrycksfulla bilder i färg." Staffan Engstrand, BTJ

I Familjen Knyckertz kan de inte låta bli att ta saker som inte är deras. Förutom Ture, som vill bli polis när han blir stor. Mamma Fia och pappa Bove är lite oroliga och hoppas att han ska komma på bättre tankar snart! Nu närmar sig Tures födelsedag och det enda han önskar sig är den enorma klubban i godisbutikens skyltfönster. Men hur ska familjen komma in i den hårt bevakade affären? Det är ont om tid och grannen Paul Isman är ute i trädgården och snokar.

Anders Sparring arbetar som manusförfattare och har skrivit tv-manus till bland annat Björnes magasin och Allram Eest samt till SVT:s nya storsatsning för barn, Sam tar över. Vid sidan av sitt författande (tre böcker om Karla Brottare) är Anders även stå upp-komiker.

Per Gustavsson är illustratör och författare. Han har illustrerat en rad böcker, både egna och andras, och förekommer också ofta i tidskrifter, exvis Kamratposten. Böckerna om Prinsessan har blivit storsäljare och Prinsessan har både blivit teaterpjäs och startat ett rockband.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sparring