Så mycket kärlek kan inte dö (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.3 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Hedda Stiernstedt
Utgivningsdatum
2018-10-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Joanna Hellgren
ISBN
9789127156456

Så mycket kärlek kan inte dö Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-03

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Leas mamma ska dö. Lea hatar läkarna som inte kan ge henne rätt medicin och hon hatar slangarna under mammas näsa och hennes andfådda andetag. Och hon hatar Noa. Noa som varit hennes bästis hela livet, men inte är det längre. Mitt i allt det hemska pågår livet ändå, med mamma, pappa och storebror Lucas. Det är skoldagar med king på skolgården och fotbollsträningar med Pernilla Skvallerbyttan Olsson och det är drömmar om att få snorkla i Söderhavet. Allt medan mamma blir sjukare.

Med stor psykologisk insikt, värme och humor, gestaltar Moni Nilsson det allra svåraste: att förlora sin mamma i förtid, medan man själv fortfarande är barn. Utan att väja för det tunga är det här också en tröstebok. En bok om livet och vänskapen och den kärlek som aldrig kan dö.

Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki. Hon är flerfaldigt prisbelönad och hennes böcker är översatta till över tjugo språk.

Joanna Hellgren är illustratör och serietecknare, utbildad på Konstfack i Stockholm. Hon har bland annat illustrerat böckerna om Katitzi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Moni Nilsson