Arlo Finch i Eldsdalen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (180.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Kristofer Kamiyasu
Utgivningsdatum
2018-11-15
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Mats Kempe
ISBN
9789127158573
Arlo Finch i Eldsdalen (ljudbok)

Arlo Finch i Eldsdalen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-11-15
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Arlo har precis flyttat till Pine Mountain, Colorado, men har redan lockat till sig mörka krafter. I den märkliga scoutkåren får han lära sig om åskklappar, kvickljus och spökhundar. Men snart förstår han att det finns en annan sorts magi och att han, av någon anledning, har en viktig roll att spela. Det gäller bara att veta vilka stigar som leder till magiska platser och vilka som leder till fara.

När Arlo såg sig omkring upptäckte han hur rummets väggar började ge vika och avslöjade en månupplyst skog. Det var bara sängen och fönsterkarmen som stod kvar. På andra sidan fönstret uppenbarade sig en flicka och världen på hennes sida glittrade i silver och guld, som ett slott av höstlöv. Hon tittade åt höger, som om nån var på väg åt hennes håll. Orden hon viskade kom snabbt: Om jag kan se dig, då kan de se dig Var försiktig, Arlo Finch.

Arlo Finch i Eldsdalen är första delen i en trilogi.

John August har tidigare skrivit filmmanus till bland annat Big Fish, Charlies Angels, Kalle och chokladfabriken, Corpse Bride och Frankenweenie.

John om boken: » Jag har ofta fantiserat om mitt tioåriga jag framför en bokhylla. Vad skulle jag ha velat läsa? Vilken bok hade jag valt? Svaret är: äventyr ,mysterium, magi, fara. Och om möjligt: drakar. Mitt mål med Arlo Finch är att locka fram äventyraren och slukarläsaren i oss alla.«
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arlo Finch i Eldsdalen