Guldkompassen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (444.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Den mörka materian (del 1)
Läsålder
12-15 år
Inläsare
Lena Nyman
Utgivningsdatum
2018-04-02
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Olle Sahlin
ISBN
9789127158733
Guldkompassen (ljudbok)

Guldkompassen Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-04-02

Styckköp

122

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Allting börjar när Lyras farbror, Lord Asriel, återvänder till England med berättelser om en plats nära Nordpolen där man genom norrskenets skimmer kan ana en annan värld. Inte långt därefter försvinner Lyras vän Roger under mystiska omständigheter. Snart blir Lyra indragen i ett farligt äventyr med underliga vetenskapsmän, häxor och pansarbjörnar som drabbar samman i polarmörkret. Men framför allt finns här Alethiometern, guldkompassen, en magisk sanningsmaskin som ger stor makt till den som kan använda den rätt...

Första delen av tre i Den mörka materian.

Philip Pullman, som belönades med Almapriset år 2005, är författare till trilogin Den mörka materian. Guldkompassen har filmatiserats med bland andra Nicole Kidman och Daniel Craig i rollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Guldkompassen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vad jag tyckte om boken
    -, 10 januari 2021

    Jah har läst hela trilogin och den är verkligen bra, men jag kunde inte lyssna på den eftersom att berättarösten var förfärlig:(

  2. För bokslukaren!
    -, 19 december 2020

    En riktigt spännande bok som räcker i flera dagar. Intressant intrig om gott / ont och rätt / fel som lägger grund för samtal som räcker ännu längre.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Philip Pullman