Helt seriöst (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
145
Utgivningsdatum
2019-09-07
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127163515

Helt seriöst E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-09-07

Styckköp

139
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
vagnhora99 så heter det anonyma instagramkontot som visar Ellas nakna bröst och någons händer på hennes kropp. Det dröjer inte länge innan kommentarerna ramlar in. Men ingen verkar veta vem som har lagt ut bilderna, ingen utom Sam som råkade titta in i sovrummet på festen och såg Manne och Aldin i rummet med Ella. Men de nekar och hävdar att det måste vara Sam som lagt upp bilderna. Det går andra rykten också, om Sams flickvän och att hon kanske strulat med någon annan. Kompisarna börjar vända sig emot Sam och som om det inte vore nog vill hans mamma, som han inte träffat på många år, att de ska ses. Den enda han verkar kunna lita på är Niko, men han har också hemligheter som kan drabba Sam.

Träffsäker skildring av tonårens svåra balansgång mellan identitet och lojalitet. Vem man är, vill vara och förväntas vara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna De Canesie

  • Skiter i

    Hanna De Canesie

    Miras mamma har inget jobb och Miras styvpappa är både nyckfull och våldsam. Hon vet aldrig när han ska dyka upp eller vilket humör han är på. Hon har en noppig tröja, en trasig mobil och skor med h&aring...