Ibland är jag rädd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
23
Utgivningsdatum
2020-01-24
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
195 x 135 x 9 mm
Vikt
174 g
SAB
Hcf
ISBN
9789127165496

Ibland är jag rädd

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-24
120
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med ett naivistiskt bildspråk och ett direkt tilltal berättar jaget om rädslor och hur olika man kan reagera. Mamma blir arg när hon blir rädd, någon annan börjar kanske att gråta. Alla är inte rädda för samma saker. Pappa är rädd för spindlar, mamma tycker spindlar är gulliga men är väldigt rädd för att komma för sent.

En rädsla kan vara en omtänksam varning om att något är farligt, men ibland har det rädda fel. Ibland behöver man våga trotsa sin rädsla och då känner man sig väldigt stolt efteråt. Boken avslutas med tips på hur man kan känna sig tryggare om man är rädd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ibland är jag rädd
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ibland är jag rädd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt bra!
  Kaffeläsaren, 28 april 2020

  Calle Stenbäck har tidigare släppt boken Ibland är jag arg och nu finns också Ibland är jag rädd. Det är en bok som beskriver rädslor på ett bra sätt. Den visar att nästan alla är rädda ibland och att man kan vara rädd för olika saker som t.e.x. sojakorv, spindlar, att komma för sent och att prata. Boken avdramatiserar rädslor och visar att det är okej att vara rädd ibland och att det kan kännas bättre efter en kram från någon. Jag tror många barn kan känna lite tröst av att de inte är ensamm... Läs hela recensionen

 2. Välgjord!

  Här är en bok om att vara RÄDD. Där
  vi får upptäcka att vi alla blir rädda på olika sätt och för olika saker. Genom hela boken följer vi samma barn som är berättarjag. Med avskalade illustrationer och kort text så är det lätt att få fördomar att detta är en barnbok som saknar djup. Men icke!

  Boken är absolut riktigt bra och öppnar upp för att tala om känslor på olika sätt. Texten är skriven som ett sätt som stöttar den vuxna i att fånga upp frågan och samtala med barnen, boken g... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner