Här brusar strömmen förbi (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (230.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stina Ekblad
Utgivningsdatum
2020-09-15
Upplaga
1
Förlag
Weyler förlag
ISBN
9789127170247
Här brusar strömmen förbi (ljudbok)

Här brusar strömmen förbi Ljudbok

(20 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-09-15

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vackert skriven självbiografi, inläst av Stina Ekblad själv.

Stina Ekblad har ägnat ett yrkesliv på scenen åt att gestalta det skrivna ordet, åt dramatikens och poesins kraft. I denna personligt hållna och vackert skrivna memoar skildrar hon den livsväg som lett fram till de stora scenerna där hon syns idag. Hon berättar om barndomen i finlandssvenska Österbotten och om vägen därifrån till Danmark och till teatern, om roller hon spelat och människor hon mött.

Här brusar strömmen förbi är skriven i dialog med de dikter som på många sätt präglat Stina Ekblads liv. Det är inte bara en självbiografi utan lika mycket ett passionerat försvar för poesin, musiken, litteraturen och vårt behov av skönhet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Här brusar strömmen förbi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underbar
  - (Bromma), 13 juli 2021

  Härlig att lyssna på. Älskar Stinas röst och inläsning. Bokens inre röst är trösterik och intressant! Ett samtal oss kvinnor emellan!

 2. Underbar bok med fin uppläsning av Stina
  -, 3 juni 2021

  Givande intressant och en riktig femma

 3. Reflektion och språk
  -, 17 maj 2021

  Författarens många tänkvärda iakttagelser om barndom ungdom och vuxen och hennes drivkraft till skådespeleri gör boken mycket läsvärd. Och hon formulerar och utrycker sig så vackert!

 4. Österbotten
  -, 12 november 2020

  Stina öppnade en dörr till ordet, som jag trodde inte fanns. Hon beskrev, ett Österbotten som jag kände igen och våra fäder som var med i kriget

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stina Ekblad