Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2021-04-14
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
239 x 165 x 27 mm
Vikt
755 g
SAB
Nc.08,Rb
ISBN
9789127170469
Expedition Sverige : vandra, cykla, paddla från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr (inbunden)

Expedition Sverige : vandra, cykla, paddla från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-04-14
239
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Linda Åkerberg reste världen över i jakten på nya äventyr – tills hon hittade en perfekt utmaning hemma i Sverige. På fyra månader tog hon sig till fots, i kajak och på cykel 486 mil genom alla våra 25 landskap, från Smygehuk i Skåne upp till Treriksröset i nordligaste Lappland.
Här får vi följa med på Lindas resa genom väglös vildmark, uppför snöklädda fjällmassiv och över vågor på öppet hav. Vi får ta del av äventyrets utmaningar och höjdpunkter, men också lära känna personen bakom äventyret. Vad är drivkraften och hur gör man när ingenting går som planerat? Hur hanterar man sina rädslor och hur klarar man av att ta sig flera mil om dagen, månader i sträck?

Boken är också en berättelse om Sverige. Vi får följa med på en natur- och kulturhistorisk resa som ger en inblick i vårt lands natur och hur den omformats genom åren. Hur landet befolkades och hur människan kommit att påverka Sverige av idag. Detta är en bok för dig som vill inspireras till egna äventyr. Här finns mängder med tips på svenska destinationer och hur du går tillväga rent praktiskt för att få ditt eget äventyr att bli av. Men det är också en bok för dig som bara vill fascineras av vårt avlånga lands historia och magiska natur.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Expedition Sverige : vandra, cykla, paddla från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr
 2. +
 3. Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor och mössor till ponchos och filtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sticka nytt med Knitting Lotta : från sockor oc... av Lotta Lundin (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Expedition Sverige : vandra, cykla, paddla från Smygehuk i söder till Treriksröset i norr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mer nybörjarbok än inspiration
  Yvonne, 28 mars 2022

  Jag köpte boken för att jag verkligen gillar att vandra, cykla och paddla och hoppades på att hitta kul nya ställen. Men boken var mer en instruktionsbok för nybörjare.
  Kanske bra för andra. Lite osäker på om det är de som köper en sån här bok. Inte omöjligt. Men inte rätt bok för mig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linda Åkerberg

 • Expedition Sverige

  Linda Åkerberg

  Linda Åkerberg reste världen över i jakten på nya äventyr tills hon hittade en perfekt utmaning hemma i Sverige. På fyra månader tog hon sig till fots, i kajak och på cykel 486 mil genom alla våra 25 landskap, från Smygehuk i Skåne upp till Trerik...