En vänskap (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (552.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2022-04-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Johanna Hedenberg
ISBN
9789127172449

En vänskap Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-15

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efterlängtad ny roman av författaren till Stål och Där livet är fullkomligt.

Om någon hade bett Elisa tala om exakt när hennes och Beas vänskap började skulle hon inte ha kunnat svara. Var det den där kvällen när Beatrice dök upp på stranden - plötsligt, som en stjärna som föll ner från himlen? Eller var det senare, när de stal ett par jeans i en exklusiv butik och flydde på sina moppar? Slutet är hon däremot säker på, trots att det har gått tretton år gör det fortfarande ont.

Numera tror alla att de känner hennes bästa vän, Beatrice, som har följare över hela världen. De vet vad hon har på sig, vad hon äter och vart hon åker på semester. De beundrar henne, avundas henne, hatar henne, dyrkar henne. Men ingen anar den hemlighet som döljer sig bakom leendet som alltid är exakt likadant, ingen kan föreställa sig hur det var när "la Rossetti" bara var Bea.

Elisa är en skygg kvinna, fortfarande bara drygt trettio men kanske lite gammaldags. Hon tycker varken om att visa upp sitt liv eller sociala medier. Men nu vill hon berätta historien om deras vänskap.

Silvia Avallone har skrivit en ny stor roman om vår tid, om unga kvinnor och klass och Italien, med utgångspunkt i frågan som vi alla ställer oss: "Måste man verkligen berätta om sitt liv för att det ska existera?"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Silvia Avallone