Ärans hand : Mutanterna (3) (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
166
Utgivningsdatum
2023-05-19
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127174092
Ärans hand : Mutanterna (3) (e-bok)

Ärans hand : Mutanterna (3) E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-19
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ett misslyckat experiment, en girig professor och fem barn med djurmutationer i en actionspäckad hybridberättelse mellan kapitelbok och serieroman!

Efter en fruktansvärd strid på museet Gustavianum återvänder de hårt prövade och utmattade mutantbarnen till Stargazer Tattoo. Här möts de av nästa chock som kastar dem in i en ny halsbrytande flykt undan det hemska som jagar dem. För att överleva måste mutantbarnen samarbeta, vilket inte är så lätt eftersom alla inte litar på, eller ens gillar varandra. De tvingas dessutom att utmana sig själva genom att använda sina olika mutantkrafter till bristningsgränsen. Men räcker det?

Ärans hand är den tredje och avslutande delen i Mutanterna. En bokserie för mellanåldern där vetenskap och magi drabbar samman i ett nervkittlande äventyr. Första delen i serien nominerades till Barnens Romanpris i Karlstad 2022 och till Crimetime Award: Årets barndeckare 2022.

Sagt om tidigare delar:

?Varje gång jag föreslog en läspaus skrek de efter nästa kapitel.?
Johanna Stenlund, UNT

?... bilder och text fungerar verkligen sömlöst och är säkert en ingång till läsning som passar den som hellre håller sig till bild, samtidigt som det är urspännande för vem som helst.?
Jönköpings-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna