Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2022-03-18
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
248 x 179 x 28 mm
Vikt
826 g
SAB
Rbaac,Ncaa
ISBN
9789127174269
Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr (inbunden)

Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2022-03-18
229
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Trailrunning Sthlm är en perfekt sommarbok för dig som bor i Stockholm med omnejd, och både är intresserad av lokalhistoria och gärna upplever nya platser springandes."
Runner's World

"I den här mycket välgjorda och inspirerande boken har de [Annika Strandin Pers och Maja Lagerqvist] samlat 50 av sina favoritlöparrundor. Berättelserna om de här platserna och deras historia ger en extra krydda till boken. . Trailrunning Sthlm passar både nybörjare och erfarna löpare."
BTJ

Löpträning innebär ofta att slita på i samma runda, vecka efter vecka. Jaga tider och räkna kilometer. Traillöpning - att springa på skogsstigar - är väsensskilt. Att bara vara här och nu och låta skogen överraska.

I Stockholm är skogen ofta närmare än man kan tro. Här har vi upptäckt och samlat stockholmsnära terrängspår och vandringsleder där vi upplevt, förundrats, kämpat, snubblat, grubblat och skrattat oss igenom timmar och mil av skogsstigar. Boken presenterar 50 trailrundor som ligger max en timmes bilresa från Stockholms innerstad. Det här är en inspirerande guidebok där text, fotografier och kartor hjälper dig att hitta ut, och hitta rätt. Dessutom betraktar vi med kulturgeografens blick landskapen vi rör oss i. Här får du följa med in i några av platsernas spännande och ibland udda förflutna.

Stockholms många skogsspår möjliggör verkligen upplevelselöpning i vardagen. Upptäckarglädjen i kombination med det fokus i nuet som krävs för att springa över stigarnas stenar och rötter gör varje träningspass unikt och till ett möte med nya platser. Du ska inte ut och träna, du ska ut på äventyr!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr
  2. +
  3. Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåt... av Patrik Svensson (pocket).

Köp båda 2 för 304 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »