Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2022-03-18
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Rbaac,Ncaa
ISBN
9789127174269

Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-18
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
”Trailrunning Sthlm är en perfekt sommarbok för dig som bor i Stockholm med omnejd, och både är intresserad av lokalhistoria och gärna upplever nya platser springandes.”
Runner’s World

”I den här mycket välgjorda och inspirerande boken har de [Annika Strandin Pers och Maja Lagerqvist] samlat 50 av sina favoritlöparrundor. Berättelserna om de här platserna och deras historia ger en extra krydda till boken. … Trailrunning Sthlm passar både nybörjare och erfarna löpare."
BTJ

Löpträning innebär ofta att slita på i samma runda, vecka efter vecka. Jaga tider och räkna kilometer. Traillöpning – att springa på skogsstigar – är väsensskilt. Att bara vara här och nu och låta skogen överraska.

I Stockholm är skogen ofta närmare än man kan tro. Här har vi upptäckt och samlat stockholmsnära terrängspår och vandringsleder där vi upplevt, förundrats, kämpat, snubblat, grubblat och skrattat oss igenom timmar och mil av skogsstigar. Boken presenterar 50 trailrundor som ligger max en timmes bilresa från Stockholms innerstad. Det här är en inspirerande guidebok där text, fotografier och kartor hjälper dig att hitta ut, och hitta rätt. Dessutom betraktar vi med kulturgeografens blick landskapen vi rör oss i. Här får du följa med in i några av platsernas spännande och ibland udda förflutna.

Stockholms många skogsspår möjliggör verkligen upplevelselöpning i vardagen. Upptäckarglädjen i kombination med det fokus i nuet som krävs för att springa över stigarnas stenar och rötter gör varje träningspass unikt och till ett möte med nya platser. Du ska inte ut och träna, du ska ut på äventyr!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr
 2. +
 3. Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt till din garderob

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt t... av Birgitta Helmersson (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trailrunning Sthlm : 50 löpvänliga stigar från Mörkö i söder till Märsta i norr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alldeles Fantastisk!
  Kurt Robert Pettersson, 15 november 2023

  Så bra skriven med så fina bilder och man blir sååå sugen på att sticka ut och springa.
  Mycket detaljerad information och väldigt hjälpsamma små kommentarer här och där.
  Ett givet köp både till dig själv och alla dina vänner som älskar löpning.
  Jag springer normalt bara asfalt men denna bok har fått mig ut på många fina äventyr i naturen.
  Stort tack till både Annika, maja och deras hund!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Trailrunning Sthlm

  Maja Lagerqvist, Annika Strandin Pers

  Löpträning innebär ofta att slita på i samma runda, vecka efter vecka. Jaga tider och räkna kilometer. Traillöpning att springa på skogsstigar är väsensskilt. Att bara vara här och nu och låta skogen överraska. I Stockholm är skogen ofta närmare ä...