Bästa Friends Forever (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (24.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bästa (del 1)
Inläsare
Christopher Lehmann
Utgivningsdatum
2022-09-07
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127175877

Bästa Friends Forever Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2022-09-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Noa tycker att det känns bra att vara ett mellanbarn som kan mellanmycket grejer. Han gillar sin familj och han gillar taxen Rulle, som brukar springa hem till honom, fast han bor längre ner i radhuslängan. Noa går i världens bästa klass och det ALLRA bästa med klassen är Manne. Det enda som är dåligt med Manne är att han är så snäll att alla vill vara med honom. En dag börjar sura Annie i klassen och fröken säger att hon kan ta Noas plats, bredvid Manne ...

Bästa-böckerna är lätta att läsa och lätta att älska, om vänskap, relationer och den lilla vardagen. "Bästa Friends Forever" är den första boken i en serie och kommer att följas av "Bästa överraskningen", "Bästa klassen i världen" och "Bästa ledsna bästisar".

Till den här boken finns en lärarhandledning och ett aktivitetsblad.

Ur boken:
Först var Manne och jag bara som vanliga klasskompisar, men sen märkte vi att det finns två saker som vi båda gillar väldigt mycket. Det ena som vi gillar är att öva på att kunna se in i framtiden och det andra är att skratta. När vi är tillsammans så kan vi börja skratta åt vad som helst. Bara vi tittar på varandra så kan det bli så utan att vi förstår varför. Och det är så himla roligt att skratta med Manne!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna