Livbärarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lisa Ahnlund
Utgivningsdatum
2022-06-13
Upplaga
1
Förlag
Weyler förlag
ISBN
9789127176324

Livbärarna Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-13

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Mirjam blir gravid tänker hon först göra som alla andra. Hon ska gå till någon av plan-tagerna, låta embryot planteras i en livkapsel och sedan skördas under säkra former. Det var så hon själv föddes, och det är svårt att minnas att det varit på något annat sätt.

Men så händer något. Mirjam fattar ett beslut som slungar henne ut ur systemet, bort från pojkvännen och deras trygga lägenhet och in i en helt annan värld, en födandets motståndsrörelse som vill gå tillbaka till röt-terna. Till varje pris. Livbärarna är en roman om att sätta liv till världen. Det är en berättelse om en annan värld som samtidigt talar rakt in i vårt nu.

Ina Rosvall, född 1988, är författare baserad i Malmö. Livbärarna är hennes andra roman, efter den kritikerrosade debuten Harungen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ina Rosvall

  • Harungen

    Ina Rosvall

    Längst fram vid miman står en klunga människor och jag ställer mig precis bakom, intill dem. Då ser jag det. I vätskan har det bildats ett moln av något som liknar fiskfjäll, som ett gnistrande konfetti i maskinen. Bara en del av vätskan har fjäll...

  • Malmö 2048

    Emanuel Blume, Björn Ahlström, Christian Gripenvik, Ina Rosvall, Teodor Werelius

    ?Vem vågar skilja på dikt och verklighet i ett universum så stort och mystiskt som vårt?? Så inleds antologin, och så fortsätter den, med femton stycken fantasieggande och säregna noveller om Malmös framtid. Här blandas debutanter med etablerade f...