Man går sin egen väg : riktningar i sexlöshetens dimma (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2023-03-31
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127176546
Man går sin egen väg : riktningar i sexlöshetens dimma (e-bok)

Man går sin egen väg : riktningar i sexlöshetens dimma E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-03-31
161
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En 30-årig komiker som livnär sig på att skämta om sin oskuld, en kärlekskrank journalist som förvandlar sig själv till raggningsguru, en collegestudent som blir incel-terrorist och en allvarsam psykolog som uppmanar män att resa sig likt stolta hummerhanar. I Man går sin egen väg vävs berättelser om intimitetstörstande män ihop med de senaste 20 årens utveckling inom manlig självhjälp och forskning om sexlöshet: dynamiken på partnermarknaden, vad som betraktas som attraktivt (och oattraktivt) hos män och den sexuella ensamhetens effekter på individer och samhälle.

Man går sin egen väg väjer inte för de tankar och svårigheter som många män brottas med - ofta i det tysta.

Sagt om boken:
"Fenomenalt skriven exposé över manlig sexualitet. En mycket lärorik bok för de som vill veta mer om sexuell ensamhet och de konsekvenser den kan få." Stefan Einhorn, professor och författare

"I denna vetenskapligt väl underbyggda och för vår samtid högst intressanta bok, skriven på ett tillgängligt populärvetenskapligt språk med tekniker som ömsom ökar spänningen, ömsom kryddar berättelserna med både humor och extra allvar, tar sig Ueda an den sexlängtande mannen. [...] Man går sin egen väg är underhållande men den bjuder också på stundtals rejält nedslående läsning. Samtidigt är det också just det som gör boken till ett viktigt bidrag i den fortsatta diskussionen om mannen och hans sexualitet i samhället. Betyg: 5/5."
Jack Lukkerz, BTJ-häftet nr 9, 2023
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »