Blodspakten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2022-06-10
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127177901

Blodspakten E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2022-06-10
79
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På resan från Stockholm upptäcker Mika att Valdemar är mer illa däran än hon har förstått. Tänk om han dör ifrån henne nu? Väl framme vid Gilles gods misstas de för poliser från Uppsala som av någon anledning kallats till godset. Mika spelar med för att vinna tid. Men vem eller vad är det som stryker runt godset om nätterna och gör så att alla dörrar hålls låsta? Och var gömmer sig fröken Månvind, Mikas mamma? Det blir en strapatsrik färd i jakten på Mikas ursprung.

Detta är den fjärde boken i serien Månvind & Hoff. Första delen "Nattkorpen" tilldelades Augustpriset för årets bästa barnbok 2021 och vann tillsammans med del två "Tjuvdrottningen" Crimetime Award för årets bästa barndeckare.

Sagt om "Nattkorpen":

?De mustiga, myllrande Stockholmsskildringarna levandegör en svunnen tid och väcker pockande frågor om personligt ansvar och begränsande samhällsstrukturer.? Augustpriset 2021, ur juryns motivering.

?Engagerande sträckläsning på högsta nivå.? Crimetime Award

?Ett jättefint och starkt världsbygge samt två riktigt spännande och komplexa huvudpersoner.? Johanna Lindbäck, Expressen

?Så fängslande att den faktiskt inte går att släppa. /.../en bit osande, levande historia. /.../Allt det där liksom stiger upp från sidorna som en smocka av gestaltning.? Stina Nylén, Göteborgs-Posten

?En ovanlig och begåvad barndeckare.?Lotta Olsson, Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Rundberg