Nordisk sushi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2022-05-06
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127178526

Nordisk sushi E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-05-06
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Nordisk sushi är en guldgruva för den som vill komma igång, eller få inspiration till sushi."
BTJ

Vi har världens bästa fisk i Norden. Frida Ronge har arbetat med rå nordisk fisk på restauranger i många år och har en förkärlek för smaker och tekniker från Japan.

I denna reviderade nygåva av Fridas bokRå som sushiläggs ännu mer fokus på just konsten att på ett enkelt sätt göra bästa möjliga sushi hemma ? med både fisk, skaldjur, kött, grönsaker och svamp. Förutom fler recept på den vanligaste sushivarianten, nigiri, innehåller boken även ett gäng nya recept på maki (rullar), temaki (risstrutar) och ett antal sushi bowls.

Rå fisk är inte bara sushi utan också sashimi, som rå hälleflundra med brynt smör och yuzu, och tartar på vit fisk som syras med vinäger och citrusfrukter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Ronge

  • Food retreat : 100 hälsosamma & energirika recept

    Frida Ronge

    Det här är en bok som handlar om motsatsen till slentrianmässiga måltider. Här är maten bränslet till ett aktivt och energiskt liv, istället för bara ett nödvändigt ont. Mat där alla kom...

  • Food retreat

    Frida Ronge

    Det här är en bok som handlar om motsatsen till slentrianmässiga måltider. Här är maten bränslet till ett aktivt och energiskt liv, istället för bara ett nödvändigt ont. Mat där alla komponenter ? färger, råvaror och tillagningstekniker ? tillsamm...