Magikerns stav (e-bok) NY
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
65
Utgivningsdatum
2024-03-18
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127180031

Magikerns stav E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-03-18
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Mira Kvast och Tom Hatt är elever i Hokus trolldomsskola och får äntligen lära sig trollformler. Men Tom har svårt med bokstäverna som bara hoppar runt. Natten innan det stora trolldomsprovet väntar ännu större problem: Miras stav går sönder. Utan den kommer hon aldrig klara provet och riskerar att inte få gå kvar i skolan. De måste hitta en stav till Mira, men natten i trolldomsskolan är full av faror.

En mysfantasy fylld av spänning och magi! Härliga illustrationer och korta kapitel, perfekt för nybörjarläsarna. Magikerns stav är andra delen i serien om Mira Kvast och Tom Hatt.

Sagt om Trollkonstboken:

Sandström har skrivit en magiskt fängslande berättelse som är lättläst och spännande utan att bli läskig. Tillsammans med de vackert varma illustrationerna är Trollkonstboken en perfekt start på en medryckande serie för de yngre läsarna. Del två kan inte komma fort nog!

Betyg 5 av 5
BTJ

Läs mer om Mira Kvast och Tom Hatt påwww.mirakvast.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Sandström

 • Trollkonstboken

  Jan Sandström

  Så länge Mira kan minnas har hon drömt om att få gå på Hokus Trolldomsskola. Hon vill lära sig magiska brygder och trollformler, men i skolan måste man först lära sig magins grunder, regler oc...

 • Hus i Arvika

  Jessica Stuart-Beck, Jan Sandström

  Nyutgåva av en omtyckt bok, illustrerad av Arvikakonstnären Jessica Stuart-Beck med text av Jan Sandström . Jessica Stuart-Beck är en uppskattad husporträttör kanske framför allt i sin hemstad Arvika. I boken finns femtiotvå av Jessicas bilder, ac...