Morran, Frasse och Monsterexpeditionen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (53.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Morran (del 1)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Moni Nilsson
Utgivningsdatum
2023-04-19
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Anna Fiske
ISBN
9789127180758

Morran, Frasse och Monsterexpeditionen Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2023-04-19

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Äntligen torsdag! Då hämtar Morran Frasse. Och hon är inte som vanliga gamlingar som bara pratar om var de har ont och vad de är oroliga för. Morran är Frasses farmor och hon är aldrig rädd för någonting. Dessutom kan hon allt om trollerier. När Frasse berättar att han blir kallad blöjbebis och att han inte kan gå på Max översovningskalas för att han inte vågar sova borta svarar Morran: "Vet du, man får inte låta rädslorna tjuva det roliga ifrån sig". Morran och Frasse ger sig av på en vetenskaplig expedition, till monsterskogen. Frasse är väldigt rädd men också pirrig, tänk om de kommer kunna fånga ett riktigt monster?

Första delen i en serie där vi får möta Morran och hennes barnbarn.

Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsförfattare. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki. Hon är flerfaldigt prisbelönad och hennes böcker är översatta till över tjugo språk.

Anna Fiske är illustratör, bilderboksförfattare, serietecknare och bildkonstnär. Hon har fått många priser och utmärkelser för sitt kreativa och nyskapande arbete och har bl.a. varit nominerad till Alma-priset. På den svenska marknaden är hon aktuell med:Vara vuxen, uppföljare till:Göra barn, Bak och fram ochBörja skolan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Moni Nilsson