Konstiga boken (e-bok) NY
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2024-03-18
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127182868

Konstiga boken E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-03-18
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I den här boken händer konstiga saker. Som att fröken på keramikkursen berättar att hon jobbar på en låst sjukhusavdelning där det finns patienter som är hälften djur, hälften människor. Hon säger att det är hemligt. Barnen får inte berätta för någon. Teresa blir inspirerad och skriver konstiga berättelser, men lärarna förbjuder henne att läsa upp berättelserna, för de andra barnen kan ju bli rädda.

Livet blir lite lättare när Teresa sätter upp en föreställning på sin gård, tillsammans med barnen som bor på samma gård. Då är hon glad och känner livet i sig. För livet är som alltid både lite hemskt och ganska härligt.

Ärligt, varmt och med en stor dos humor gestaltar Teresa Glad barndomens existentiella sidor; att förhålla sig till en grupp och till sig själv, att känna skam och rädsla och hamna i kompistrassel.Konstiga bokenär den andra fristående boken om Teresa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Teresa Glad

  • Farbröder

    Teresa Glad

    Nominerad till Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris 2023! "Identifikation och tröst för den som behöver förstå att mansrollen kan – och får – vara mer än en illasittande tr&oum...

  • Hemliga boken

    Teresa Glad

    Jag heter Teresa. Jag är en av de stora. Tycker jag själv, men ingen annan ser det. De ser ett barn. Barn är ett folk och de bor i ett främmande land, sjunger en farbror med len röst på radion. Då myser alla vu...