Outlive : lev längre bättre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2024-03-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Översättare
Linda Skugge
Dimensioner
20 x 230 x 150 mm
Vikt
720 g
SAB
Vnd
ISBN
9789127185173

Outlive : lev längre bättre

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2024-03-22
279
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Boken är oerhört faktaspäckad och innehåller en del medicinska termer, men den känns ändå inte svår eller tung ... Outlive är välskriven, intressant och passar en bred läsekrets med intresse för medicin och hälsa."
BTJ
Vill du leva ett långt, hälsosamt liv där du minimerat risken för allvarliga sjukdomar? Letar du efter en klar och koncis manual för hur du maximerar din nuvarande och framtida hälsa samtidigt som du är misstänksam mot restriktiva dieter och tillfälliga hälsotrender?
Peter Attia är cancerläkaren som istället för att bota sjukdomar sadlade om och började arbeta med att förebygga dem. I den här boken samlar han alla de taktiker och tekniker som kan hjälpa fler än bara hans patienter till ett långt meningsfullt liv.
Trots enorma medicinska landvinningar de senaste årtiondena har det inte gjorts några större framsteg ifråga om de fyra åldersrelaterade sjukdomar som fortfarande dödar flest människor: hjärt-kärlsjukdom, cancer, alzheimer och typ 2-diabetes. Mycket kan dock göras, menar Attia, för att förebygga dessa sjukdomar. Och tiden att börja är just nu – oavsett vilken ålder du befinner dig i.
I Outlive – lev längre bättre får du veta i vilka fall motion kan vara mer effektivt än något läkemedel och exakt hur du ska träna för att uppnå maximal hälsoeffekt. Du lär dig också hur viktig både din sömn och ditt mentala välmående är för din fysiska hälsa och varför du bör skippa alla restriktiva dieter för att istället fokusera på vad just din kropp behöver.

Outlive har toppat New York Times bästsäljarlista och hyllats av alla från Oprah Winfrey till forskare som Andrew Huberman och pulitzerprisvinnaren Siddhartha Mukherjee. Steven D Levitt, författare till Freakonomics, har kallat den för ”en av de viktigaste böcker du någonsin kommer läsa”.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Outlive : lev längre bättre
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Outlive : lev längre bättre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kommentar

    Lite för amerikansk och ordrik. Flera kapitel där författaren mest skall överbevisa sig själv att han har rätt. Behövs knappast nu längre när han är en auktoritet, en kortvariant i pocket hade varit lagom.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna