Outlive (e-bok) NY
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
639
Utgivningsdatum
2024-03-28
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127185180

Outlive E-bok

Lev längre bättre

E-bok,  Svenska, 2024-03-28
159
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Vill du leva ett långt, hälsosamt liv där du minimerat risken för allvarliga sjukdomar? Letar du efter en klar och koncis manual för hur du maximerar din nuvarande och framtida hälsa samtidigt som du är misstänksam mot restriktiva dieter och tillfälliga hälsotrender?

Dr Peter Attia är cancerläkaren som istället för att bota sjukdomar sadlade om och började arbeta med att förebygga dem. I den här boken samlar han alla de taktiker och tekniker som kan hjälpa fler än bara hans patienter till ett långt meningsfullt liv. Trots enorma medicinska landvinningar de senaste årtiondena har det inte gjorts några större framsteg när det kommer till de fyra åldersrelaterade sjukdomar som fortfarande dödar flest människor: hjärt- och kärlsjukdom, cancer, alzheimers och diabetes typ 2. Mycket kan dock göras, menar Attia, för att förebygga dessa sjukdomar. Och tiden att börja är just nu ? oavsett vilken ålder du befinner dig i.

IOutlivefår du veta i vilka fall motion kan vara mer effektivt än något läkemedel och exakt hur du ska träna för att uppnå maximal hälsoeffekt. Du lär dig också hur viktig både din sömn och ditt mentala välmående är för din fysiska hälsa och varför du bör skippa alla restriktiva dieter för att istället fokusera på vad just din kropp behöver.

Outlivehar toppat New York Times bästsäljarlista och hyllats av alla från Oprah Winfrey till forskare som Andrew Huberman och pulitzerprisvinnaren Siddhartha Mukherjee. Steven D Levitt, författare tillFreakonomics, har kallat den för ?en av de viktigaste böcker du någonsin kommer läsa?.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »