Morran, Tummen och räddningsexpeditionen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Morran (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2024-08-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Illustratör/Fotograf
Anna Fiske
SAB
Hcf
ISBN
9789127188174

Morran, Tummen och räddningsexpeditionen

Inbunden,  Svenska, 2024-08-09
139
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Det bästa Morran vet är att ge sig ut på spännande äventyr tillsammans med sina barnbarn. Men när sommarlovet närmar sig har Tummen ännu inte fått en egen expedition och några planer på ett härligt sommarlov tillsammans på landet finns inte. Morran verkar faktiskt ha glömt bort sina barnbarn helt och hållet! Det enda hon gör är att gejma. Har gröna monsterfästingar krupit in i hennes hjärna?

Tummen och kusinerna bestämmer sig för att ta saken i egna händer och rädda Morran och sommaren. Det blir en oförglömlig expedition som innefattar kidnappning, morrande grizzlybjörnar och en öde ö.

Med humoristiska och spännande illustrationer av Anna Fiske.

Läs också:

Morran, Frasse och Monsterexpeditionen
Morran, Tarsan och deckarexpeditionen
Morra, Rosen och familjeexpeditionen

Moni Nilsson är en av våra mest älskade barn- och ungdomsförfattare. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki. Hon är flerfaldigt prisbelönad och hennes böcker är översatta till över tjugo språk.

Anna Fiske är illustratör, bilderboksförfattare, serietecknare och bildkonstnär. Hon har fått många priser och utmärkelser för sitt nyskapande arbete och har varit nominerad till Alma-priset. Anna Fiske har även givit ut böckerna Göra barn, Bak och fram, Börja skolan och Vara vuxen och Om döden.
Visa hela texten

Fler böcker av Moni Nilsson