Hem För Alla Sinnen : Frigör Dina Sinnen Och Förändra Ditt Liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2001-01-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Natur och Kultur
Översättare
Margareta Eklöf
SAB
Qcba
ISBN
9789127353701
Hem För Alla Sinnen : Frigör Dina Sinnen Och Förändra Ditt Liv (häftad)

Hem För Alla Sinnen : Frigör Dina Sinnen Och Förändra Ditt Liv

Häftad Svenska, 2001-01-01

Slutsåld

Den här boken lär ut konsten att använda alla sinnen när man skapar de centrum som har betydelse i våra liv. Hemmet ska kännas och dofta och t o m smaka lika gott som det ska vara vackert för ögat. Det är här vi ska ha en njutningszon för den sinnliga varelsen inom oss. Men även arbetsplatsen måste tillfredsställa våra behov av harmoni, balans, utrymme, energi och ljus för att vi ska må bra. Allt som finns i omgivningen påverkar våra sinnen. Men den moderna kultur vi lever i stimulerar främst syn och hörsel och vi tuktar oss själva till att bli iakttagare i stället för deltagare. Författaren uppmanar oss att låta våra val i stort och smått avgöras av vår egen sinnesupplevelse, inte efter vad modet säger. De många fotografierna förstärker det sensuella budskapet.

Några av bokens rubriker är: Balans mellan kropp och själ, Sensuella ytor, Rent vatten, Frisk luft, Privat utrymme, Lugn och ro, Att bada, Allt om sovrummet, Rymd och proportioner, Arbeta hemma, Kvalitet, Kvalitet, Kvalitet.

Boken riktar sig till intresserade av heminredning, av hälsosamma material och bra miljö, hälsomedvetna överhuvud taget, njutningslystna och älskare av det sensuella, heminrednings- och designaffärer m fl.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ilse Crawford

Bloggat om Hem För Alla Sinnen : Frigör Dina Sinnen ...