Bosses bästa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
01
Förlag
Natur & Kultur
Medarbetare
Fagerhall, Jeanette, Carlson, Johan
Illustratör/Fotograf
Filip Rensfelt
Illustrationer
ill.
Dimensioner
270 x 220 x 10 mm
Vikt
650 g
SAB
Qe
ISBN
9789127355392
Bosses bästa (inbunden)

Bosses bästa

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2004-04-01
174
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
En bok för alla som vill få ordning på sin trädgård. Ta del av Bosses trädgårdsfilosofi, något som speglas i de olika projekten - anlagda gångar, kantskydd, höstkruka, lökplantering, så sköts jorden, vattna rätt, häck, ogräs, grönsaksland, kompost, kryddor, perenner, så sköts gräsmattan, spaljé, formklippning och Bosses trädgårdskök/bod.

Varje projekt inleds med en bild av det färdiga resultatet, och sedan följer beskrivningen av hur man går tillväga - lätta att följa steg för steg, med tydliga och pedagogiska instruktioner. Här finns både klassiker och mer originella idéer. Verktyg och material som behövs anges för varje kapitel.

Äntligen Hemma i TV4 har blivit en riktig långkörare. Svenska folket slutar helt enkelt inte att fascineras av deras gör-det-själv-projekt. Men det som ser enkelt och smidigt ut i rutan är inte lika lätt att åstadkomma själv när man står där och har glömt hur man gör! Det är därmed hög tid för en konkret handbok! Och inte bara en, utan tre. Veteranerna Martin Timell, Karin Mannerstål och Bosse Rappne har nu samlat sina egna favoritprojekt i varsin bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bosses bästa
  2. +
  3. Martins bästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Martins bästa av Martin Timell (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Bosse Rappne är en eldsjäl till trädgårdsmästare som sedan 1985 driver Slottsträdgården Ulriksdal, där han bott sedan han föddes 1962. Delar gärna med sig av sina kunskaper, bl a som föreläsare.