Martins bästa (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Medarbetare
Carlson, Johan, Rensfelt, Filip
Illustratör/Fotograf
Filip Rensfelt
Dimensioner
270 x 220 x 14 mm
Vikt
650 g
SAB
Ppbda.09
ISBN
9789127355415
Martins bästa (inbunden)

Martins bästa

Inbunden Svenska, 2004-04-01
174
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Att bygga en loftsäng, en förstukvist eller en rumsavdelare i glasbetong kan låta som oöverstigliga gör-det-själv-projekt. Men det behöver inte vara så svårt. Martin visar vad som behövs och hur man går tillväga.

I Martins bästa finns också tips för altan, lekstuga, sängskåp, förvaring under trapp, långbord i gammal stil, lägga golv, grind, badrumsskivor, klinkers i hall, renovering av gamla fönster och köksö.

Varje projekt inleds med en bild av det färdiga resultatet, och sedan följer beskrivningen av hur man går tillväga - lätta att följa steg för steg, med tydliga och pedagogiska instruktioner. Här finns både klassiker och mer originella idéer. Verktyg och material som behövs anges för varje kapitel.

Äntligen Hemma i TV4 har blivit en riktig långkörare. Svenska folket slutar helt enkelt inte att fascineras av deras gör-det-själv-projekt. Men det som ser enkelt och smidigt ut i rutan är inte lika lätt att åstadkomma själv när man står där och har glömt hur man gör! Det är därmed hög tid för en konkret handbok! Och inte bara en, utan tre. Veteranerna Martin Timell, Karin Mannerstål och Bosse Rappne har nu samlat sina egna favoritprojekt i varsin bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Martins bästa
  2. +
  3. Bosses bästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bosses bästa av Bosse Rappne, Jeanette Fagerhall, Filip Rensfelt (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Martin Timell är stockholmare, född 1957, välkänd från tv. Intresset för inredning utmärker även hans fritid. Före tiden som programledare drev Martin en byggfirma i fem år.