Gåvan : den bästa present du kan ge dig själv för att bli lycklig och framgångsrik, i dag! (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2004-09-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Cecilia Lyckow Bäckman
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The present
Dimensioner
220 x 140 x 15 mm
Vikt
140 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127355798
Gåvan : den bästa present du kan ge dig själv för att bli lycklig och framgångsrik, i dag! (inbunden)

Gåvan : den bästa present du kan ge dig själv för att bli lycklig och framgångsrik, i dag!

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2004-09-01

Slutsåld

Miljontals människor världen över har förändrat sina liv efter att ha läst Spencer Johnson. Han är en mästare i att förmedla tidlösa sanningar som kan vara avgörande för hur du lyckas i livet och får framgång i jobbet. Det gäller bara att hitta den kraft som vi alla bär inom oss. Då måste man kunna fokusera på nuet.

Detta är en berättelse om personlig utveckling. Vi får följa en ung man som är besviken på livet och på sitt arbete. Av en vis gammal man uppmanas han att söka efter en magisk gåva som ska hjälpa honom till ett bättre liv. När han till sist hittar den infrias alla hans förväntningar. Boken handlar om hur betydelsefullt det är att tänka igenom vad man önskar sig av livet och att koncentrera sig på det som är viktigt, så att målet nås. Här får man även veta hur man drar positiva lärdomar av sina tidigare erfarenheter när man planerar för den framtid man drömmer om. Gåvan är en vägledning till hur du ska få frid i sinnet och känna dig mer levande. Den handlar också om hur du blir framgångsrik och hittar det som betyder mest för dig och dina närmaste.

Översättning Cecilia Lyckow BäckmanSpencer Johnson är psykolog och en av världens mest omtyckta författare. Hans böcker har översatts till mer än 40 språk. Vem snodde osten? är en av hans många bästsäljare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gåvan : den bästa present du kan ge dig själv för att bli lycklig och framgångsrik, i dag!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ovärderligt BUDSKAP
    Andreas, 25 november 2004

    En helt underbar bok med ett så viktigt budskap som mer än något passar in i dagens samhälle. Boken är lättläst att man kan läsa den som saga för sina barn och dela med sin av Gåvan till dem i ett tidigt stadium. En suverän present till någon Du bryr Dig om!
    Denna bok skall läsas om och om tills den är utsliten!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Spencer Johnson

Övrig information

Detta är en berättelse om personlig utveckling. Vi får följa en ung man som är besviken på livet och på sitt arbete. Av en vis gammal man uppmanas han att söka efter en magisk gåva som ska hjälpa honom till ett bättre liv. När han till sist hittar den infrias alla hans förväntningar.

Boken handlar om hur betydelsefullt det är att tänka igenom vad man önskar sig av livet och att koncentrera sig på det som är viktigt, så att målet nås. Här får man även veta hur man drar positiva lärdomar av sina tidigare erfarenheter när man planerar för den framtid man drömmer om.

Gåvan är en vägledning till hur du ska få frid i sinnet och känna dig mer levande. Den handlar också om hur du blir framgångsrik och hittar det som betyder mest för dig och dina närmaste.