Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kom i gång!
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2009-06-02
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 191 x 15 mm
Vikt
430 g
SAB
Fct
ISBN
9789127410169
Kom i gång! 8 Lärobok med cd (häftad)

Kom i gång! 8 Lärobok med cd

Häftad Svenska, 2009-06-02
249
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I varje kapitel får eleverna får med hjälp av mönstertexter arbeta med sakprosa och berättande text i olika genrer. Det finns även kapitel som tränar rättstavning, skrivregler och grammatik. Med läroboken följer en cd. På den finns alla mönstertexter inlästa.Varje kapitel i läroboken avslutas med en utvärdering.

Kom i gång! har även en egen läsebok. Texterna är specialskrivna och väl anpassade för målgruppen. Här möter eleverna texter om kärlek, krig, barndomsminnen, idoler och fotboll men framför allt om att vara tonåring. Till varje text finns diskussionsfrågor och arbetsuppgifter. Samtliga texter finns inlästa på en medföljande cd.
Lärarhandledning

I lärarhandledningen finns kopieringsunderlag samt förslag och tips på hur du och dina elever kan arbeta med texter och övningar i böckerna.
Digitalt

Kom i gångs läroböcker finns även som digitalböcker med inläst ljud. De har dessutom sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoom- och sparfunktion. Använd dem gärna för genomgångar med projektor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom i gång! 8 Lärobok med cd
  2. +
  3. Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd av Åse Wewel, Annika Lyberg Mogensen (cd-bok).

Köp båda 2 för 1278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna