Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bokstavsriket
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2008-10-24
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
152 x 113 x 23 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789127413139

Bokstavsriket Alfabetsböcker

Häftad,  Svenska, 2008-10-24
642
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Bokstavsriket innefattar flera olika sorters produkter som tillsammans skapar en komplett lösning för klassrummet. Plocka och välj det som passar ditt klassrum och din undervisning bäst!

Väggalfabet

Bokstavsplanscherna visar varje bokstav handtextad och med en tillhörande bild. På baksidorna finns bokstäverna skrivna med skrivstil. Konsonanterna är blå och vokalerna är röda.

Arbetsboken

Arbetsbok om 64 sidor för den första bokstavsträningen, med varierande läs- och skrivuppgifter till varje bokstav. Boken innehåller "finskrivning" av bokstäverna, analys- och syntesträning av bokstavsljuden, ordbildsträning och fyra stora samtalsbilder att leta bokstavsljud i. Boken är fristående från läseböcker och har en tydlig progression.

Alfabetshäfte med klistermärkesark

Skrivhäfte för färdighetsträningen av bokstavsskrivandet, en sida för varje bokstav. En förlaga med pilar visar hur bokstäverna ska skrivas. Ett klistermärkesark med alla bokstavsbilder ingår i varje bok. Böckerna säljs i 8-pack. Klistermärkesarket säljs även separat i 8-pack.

Alfabetskort

Bilderna från väggalfabetet, samlade på ett kort för eleven att ha framför sig. På baksidan finns alfabetet med skrivstil. Korten säljs i 8-pack.

Alfabetsböcker

29 roliga, små böcker att läsa en för varje bokstav. Varje bok har 8 sidor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokstavsriket Alfabetsböcker
  2. +
  3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 1036 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Hultgren