Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2010-06-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
260 x 210 x 2 mm
Vikt
80 g
SAB
Ta
ISBN
9789127414907
Klara målen : tal och räkning. Åk 3 (häftad)

Klara målen : tal och räkning. Åk 3

(5 röster)
Häftad Svenska, 2010-06-01
111
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Klara målen är ett fristående material för arbetet med de olika momenten som hör till målen i matematik och svenska i årskurs 3. Häftena innehåller uppgifter som testar och tränar de kunskaper som eleverna ska klara enligt Lgr 11. Kunskapskraven är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de kan och vilka moment de eventuellt behöver extra stöd i.
Klara målen i matematik!

Testar elevernas kunskaper i matematik innan de ska göra de nationella proven i åk 3. Häftena innehåller uppgifter som testar och tränar de kunskaper som eleverna ska ha enligt Lgr 11. Kunskapskraven är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de kan och vilka moment de eventuellt behöver extra stöd i. Eleven får reflektera över sina egna matematiska förmågor genom att i direkt anslutning till uppgifterna ta ställning till om målet uppnås eller ej. Längst bak i häftena finns en fullständig matris där uppnådda mål markeras med ett kryss, vilket ger en tydlig bild av elevens kunskaper. Där finns även utrymme att skriva ner de eventuella åtgärder som behövs för att hjälpa eleven att klara målen.

Klara målen i matematik finns i två varianter: Klara målen - Tal och räkning ochKlara målen - Geometri, mätningar och statistik.
Klara målen i svenska!

Arbetar med de olika momenten som hör till målen i åk 3. Häftena är indelade efter den gällande kursplanens olika mål med tillhörande uppgifter. Målen är tydligt presenterade så att eleverna under arbetets gång hela tiden är medvetna om vad de gör och varför. I övningarna möter eleverna texttyper i olika genrer. De får muntligt och skriftligt träna på att berätta, beskriva, instruera och argumentera. Eleven reflekterar över sina förmågor och bedömer i vilken grad han eller hon når målen.

Klara målen i svenska finns i två varianter: Klara målen - Läsa, tala och samtala ochKlara målen i svenska - Skriva.
Extramaterial

Facit till häftena finns att skriva ut som extramaterial.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klara målen : tal och räkning. Åk 3
  2. +
  3. Tyst vår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tyst vår av Rachel Carson (häftad).

Köp båda 2 för 200 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna