Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Génial
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2012-05-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
245 x 200 x 15 mm
Vikt
684 g
ISBN
9789127414983
Genial 2 Allt-i-ett-bok, andra upplagan (häftad)

Genial 2 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

(5 röster)
Häftad Svenska, 2012-05-25
469
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fyra allt-i-ett-böcker
Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska.
Inspelningar

Elevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen.
Lärarhandledning
Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan.

Kostnadsfritt extramaterial
Génial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar.
Digitalbok
Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med digitalboken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Genial 2 Allt-i-ett-bok, andra upplagan
  2. +
  3. Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan av Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg (häftad).

Köp båda 2 för 938 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Genial 2 Allt-i-ett-bok, andra upplagan