Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Génial
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2011-02-25
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 195 x 15 mm
Vikt
710 g
ISBN
9789127414990
Genial 3 Allt-i-ett-bok, andra upplagan (häftad)

Genial 3 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-02-25
491
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
 • Köp nu, betala sen med
Fyra allt-i-ett-böcker
Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska.
Inspelningar

Elevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen.
Lärarhandledning
Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan.

Kostnadsfritt extramaterial
Génial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar.
Digitalbok
Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med digitalboken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Genial 3 Allt-i-ett-bok, andra upplagan
 2. +
 3. Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Genial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan av Marie-Louise Sanner, Lena Wennberg (häftad).

Köp båda 2 för 980 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Genial 3 Allt-i-ett-bok, andra upplagan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt Ok
  Christian Thomasson, 18 januari 2016

  Bra upplägg, pedagogisk. Märks dock på texter och bilder att det är riktat till gymnasieungdomar. Jag studerar på komvux. Det är bra texterna står översatta i slutet på boken, även med minigrammatik. Men boken är dyr och vill man ha cd med inlästa texter så är det på separat CD som också är dyr, totalt nästan 700kr... Saftigaste laget...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Marie-Louise Sanner