Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Ciao
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2011-02-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 194 x 11 mm
Vikt
541 g
ISBN
9789127416352
Ciao 1 Allt-i-ett-bok (kombinerad text-och övningsbok) (häftad)

Ciao 1 Allt-i-ett-bok (kombinerad text-och övningsbok)

(2 röster)
Häftad Svenska, 2011-02-25
537
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ciao!

 

 
 
 

Ciao! är ett läromedel i italienska för gymnasiet (Italienska 1 och 2) och vuxenundervisningen. Ciao! består av två allt-i-ett-böcker med foton och teckningar som ger mycket Italien-känsla. Många italienare medverkar i texter och dialoger, vilket ger garanterad autenticitet.
Det här är Ciao!

För varje steg finns en allt-i-ett-bok (kombinerad text-och övningsbok, CD medföljer ej), det finns också en lärarhandledning som nedladdningsbar pdf, lärar-cd samt elevinspelningar/elev-cd. Allt-i-ett-böckerna börjar med ett Intro-kapitel (bok 1) respektive ett repetitionskapitel (bok 2). Sedan följer ett antal fullmatade kapitel, varav det sista är ett jul- och nyårskapitel. Längst bak i boken hittar man minigrammatik, uttalsavsnitt, facit, texterna på svenska samt italiensk-svensk och svensk-italiensk ordlista. Innehållet i Ciao! är väl anpassat till Gy 2011.

Fakta om ItalienLo sapevi che - (Visste du att ?) är ett återkommande avsnitt med fakta på svenska om olika företeelser i Italien. Varje kapitel avslutas med Inoltre (Dessutom), en text på italienska med frågor på svenska. Här får man använda olika strategier för att klura ut vad texten handlar om.
Grammatik

Grammatica, grammatikrutorna med övningar, som gärna får var lite roliga, dyker upp flera gånger i kapitlen.
Parlate un po

Den här övningsrubriken ser man ofta i Ciao! Talövningar är en viktig ingrediens som man aldrig kan få för mycket av. Dessutom tränas kroppsspråket, som är så viktigt i italienskan, genom gester.
Rivediamo un po

Repetition är kunskapens moder, heter det, och varje kapitel innehåller ett repetitionsavsnitt med sådant som har förekommit i tidigare kapitel.

Volare Italienska måste förstås sjungas och den gamla sångvänliga slagdängan Volare finns med liksom andra traditionella sånger och moderna låtar.

Ciao! som Interaktiv bok

Ciao elevböcker finns också som interaktiv bok där webbövningarna ingår. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback, om och om igen.

Fördelen med den interaktiva allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webb övningar finns på ett och samma ställe, att använda när det passar eleverna. Även alla instruktioner är inlästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ciao 1 Allt-i-ett-bok (kombinerad text-och övningsbok)
  2. +
  3. Ciao 2 Allt-i-ett-bok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ciao 2 Allt-i-ett-bok av Marie-Louise Sanner (häftad).

Köp båda 2 för 1074 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marie-Louise Sanner