Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fördel
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2013-08-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Enforsen, Ulrika (form) / Möller, Johanna (form)
Illustratör/Fotograf
Lisa Kleinschmidt
Dimensioner
230 x 200 x 13 mm
Vikt
480 g
ISBN
9789127422315
Fördel SVA för nyanlända åk 7-9 Övningsbok 2 (häftad)

Fördel SVA för nyanlända åk 7-9 Övningsbok 2

Häftad Svenska, 2013-08-08
239
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Textböcker

De tio tematiska kapitlen inleds med en introduktionsbild som eleverna kan samlas kring oavsett språknivå. Varje kapitel innehåller en språkträningsdel, dialoger och olika texttyper. I Fördel 1 finns en skönlitterär följetong medan Fördel 2 innehåller flera sakprosatexter.
Övningsböcker

Övningsböckerna innehåller uppgifter som tränar ord och fraser samt elevernas eget skrivande. Det finns även hörövningar och grammatiska moment. Flera övningar i varje kapitel är markerade med en stjärna dessa övningar ligger lite över elevernas förväntade språknivå, vilket gör att elever som kommit olika långt i sin språkutveckling kan arbeta med materialet samtidigt.
När används Fördel 1 och 2?

Fördel 1 passar nybörjare i svenska som andraspråk. Läromedlet erbjuder flexibilitet för klassrum i ständig förändring med texter och övningar på olika språknivåer. Fördel ger eleverna skönlitteratur på deras språknivå.
Fördel 2 bygger vidare på Fördel 1 och vänder sig till elever på nybörjar- och mellannivå. Varje kapitel innehåller bland annat texter från olika genrer. Kapitlen innehåller också en genomgång av vad som är typiskt för en viss genre.
Lärarhandledningar

Lärarhandledningarna laddas ner och kan delas med lärare på skolan. De innehåller förslag på hur man kan arbeta kapitel för kapitel, kopieringsunderlag samt ljudfilerna till alla texter och hörövningar i mp3-format.
Fördel Läs

Fördel Läs består av åtta skönlitterära texter med tillhörande uppgifter. Texterna är specialskrivna och berör teman som kärlek, utanförskap, mod och vänskap. Samtliga texter finns inlästa. Boken kan användas som ett komplement till Fördel 1 och 2 men fungerar också att arbeta med fristående.

Digitalbok

Fördels textböcker finns som digitalböcker med inspelade texter. Som lärare kan du projicera texten i klassrummet och låta eleverna lyssna samtidigt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fördel SVA för nyanlända åk 7-9 Övningsbok 2
  2. +
  3. Fördel SVA för nyanlända åk 4-6 Övningsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fördel SVA för nyanlända åk 4-6 Övningsbok av Pär Sahlin, Helga Stensson (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Ramsby Guillemain

Bloggat om Fördel SVA för nyanlända åk 7-9 Övningsbok 2