Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
PULS
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2013-12-11
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Dolmark, Anita (form)
Illustratör/Fotograf
Per-Anders Nilsson, Li Rosén
Dimensioner
296 x 215 x 15 mm
Vikt
596 g
SAB
N
ISBN
9789127425460
PULS Geografi 4-6 Europa Lärarbok, tredje upplagan

PULS Geografi 4-6 Europa Lärarbok, tredje upplagan

Spiral Svenska, 2013-12-11
852
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
PULS Geografi Europa beskriver först vår världsdel ur ett geografiskt helhetsperspektiv. Sedan följer en fördjupad genomgång av Europa uppdelad i fem olika områden: Östersjöländerna, Västra Europa, Östra Europa, Centrala Europa och Södra Europa.

Varje kapitel har dessutom ett fördjupnings uppslag som har med framtid, forskning eller historia inom ämnet geografi. Boken avslutas med ett kapitel om hållbar utveckling med fokus på det globala klimatet, resurser och miljö.

PULS 46 är ett komplett paket för undervisning i NO, SO och Teknik.

Se även PULS Geografi 4-6 Norden och PULS Geografi 4-6 Sverige.

Arbetsbok

Arbetsboken i A4-format innehåller uppgifter som eleverna kan arbeta med på egen hand. Uppgifterna är kopplade till grundbokens innehåll och syftar till att utmana elevernas tänkande. Arbetsboken innehåller:

* Vår jord
* Vårt Europa
* Östersjöländer
* Östra Europa
* Västra Europa
* Centrala Europa
* Södra Europa
* Resurser
* Hållbar utveckling
* Levnadsvillkor i världen
Kostnadsfritt extramaterial

PULS GeografiEuropa fortsätter på webben! Här finns extramaterial med elevövningar och facit.
Digitalbok

PULS Geografi digitalböcker innehåller inlästa texter. Till digitalböckerna finns också filmer som förklarar begrepp och skeenden, bildspel och bildtexter. Efter varje avsnitt finns kunskapskoll med frågor samt interaktiva kartövningar.

Prova gratis!
Gå in på nok.se/prova så får du en prova på-kod. Den ger möjlighet att själva utforska någon av PULS digitalböcker gratis under 14 dagar.
Lärarboken Inspiration, fakta och handledning

Lärarboken är helt central och består av flera delar. Vår önskan är att de både ska vara ett stöd i vardagen och ge inspiration till dig som pedagog.

Till varje uppslag i elevens grundbok får du en mängd tips i lärarboken. Här finns diskussionsfrågor, mer fakta och förslag på uppgifter kopplat till innehållet. Till den del uppgifter finns också kopieringsunderlag. Tanken är att göra arbetet med grundböckerna lätt och omväxlande. Öppna lärarboken och börja undervisa!
Studiestöd på modersmål

Till PULS Geografi 46 finns det studiestöd på modersmål som riktar sig till nyanlända elever och elever som endast har nybörjarkunskaper i svenska. Det består av en studiehandledning i ljudboksform kopplat läromedlet. Studiestödet är på elevens modersmål och hjälper eleven tillgodogöra sig lärobokens innehåll. För mer information se Inläsningstjänst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. PULS Geografi 4-6 Europa Lärarbok, tredje upplagan
  2. +
  3. PULS Samhällskunskap 4-6 Lärarbok, tredje upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt PULS Samhällskunskap 4-6 Lärarbok, tredje upplagan av Per Lindberg (spiral).

Köp båda 2 för 1704 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna