Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2013-01-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Hultqvist, Helena Luning (form)
Dimensioner
240 x 185 x 10 mm
Vikt
268 g
ISBN
9789127429611
Lär med surfplatta åk 1-3 (häftad)

Lär med surfplatta åk 1-3

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-01-22

Slutsåld

Moderna verktyg och teknik har en given plats i skolan enligt den nya läroplanen. Surfplattan är ett av dessa verktyg. Lär med surfplattor i skolan åk 1-3 visar hur du på ett enkelt sätt kommer igång med surfplattan i undervisningen.

Med hjälp av surfplattan kan eleverna kommunicera, skapa presentationer, bilder och filmer, publicera dessa samt få en utvidgad publik till sina arbeten. Här får du veta hur du och dina elever kan använda surfplattans möjligheter i undervisningen samtidigt som ni säkerställer att eleverna lär sig det de ska. I boken får du också tips på väl utprovade appar och exempel på hur dessa kan integreras i skolarbetet. Dessutom bjuder författarna på en genomarbetad arbetsmodell där olika förmågor och bedömning ingår
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lär med surfplatta åk 1-3. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra tips på appar och hur de kan användas i...
    Malin Lernvall, 15 juli 2013

    Bra tips på appar och hur de kan användas i undervisningen. Tar upp olika teman och hur man kan använda olika appar. Tar även upp hur man kan använda surfplatta för formativ bedömning.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna