Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2015-08-10
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
240 x 169 x 8 mm
Vikt
552 g
ISBN
9789127434233
Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan (häftad)

Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2015-08-10
449
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rivstarts teman uppmuntrar och inspirerar till kommunikation. Eleverna lockas att bli aktiva språkinlärare i och utanför klassrummet och får själva upptäcka språkliga mönster och formulera grammatiska regler. Rivstart består av textbok, övningsbok samt lärarhandledning. Extramaterial som t.ex. webbövningar, och ordlistor finns att tillgå under Mina sidor. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala och Rivstart innehåller nivåerna A1C1.
För studievana och självstudier

Rivstart tar upp många varierade texttyper och övningar. Uttalsträning vävs nu in i kapitlen och Rivstart kommer ge dina elever goda förutsättningar för en fungerande vardagskommunikation. Läromedlet passar även bra för studier på egen hand. Pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå och följa med i. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!
Rivstart App träna svenska när vi vill!

Rivstarts app hjälper eleven med snabb och rolig inlärning! Här får du självrättande och varierade övningar och appen ger en spelkänsla som triggar eleven till utveckling och fortsatt träning.
Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Nya tempusbeteckningar

I Rivstart används nya tempusbeteckningar som är klara och intuitiva för både lärare och elever. Nu-systemets tempus heter presens perfekt (har talat), presens (talar) och presens futurum (ska tala). Då-systemets tempus heter preteritum perfekt (hade talat), preteritum (talade) och preteritum futurum (skulle tala). På detta sätt blir det tydligt att svenska har två tempussystem och namnen indikerar också hur de bildas. Systemet är hämtat från Svenska Akademiens grammatik där det dock inte implementerats.
Rivstart kortfattat:

Snabb inlärning
Uppmuntrar till kommunikation
Nu fler övningar
App för extra träning
Passar för: Svenska som främmande språk nivå A1-C1, SFI studieväg 3, SVA grundvux, nybörjare med studievana, företagsutbildningar i svenska samt kurserna Sva 1-3 på gymnasiet och vuxenutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 728 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En väldigt bra bok
  Blixten sam, 28 augusti 2017

  Jag rekommendera boken jag själv läst den och tror att alla skolor bör undervisa den. kapitel i boken är väldigt intressanta. Jag har lärt mig svenska och fått information om Sverige genom läsa den. jag ser fram emot Rivstart B2+C1

 2. En bra bok om du vill lära dig svenska
  Mohammad Akash, 6 oktober 2016

  Jag rekommenderar alla skolor som undervisar svenska att ha den här boken . Studenterna ska utveckla snabbt. Jag menar att studenterna kan prata bra svenska efter de är klar i SFI om de studerar den här boken.

 3. Audio material painful to use

  The A1A2 has CDs, much easier to use and transform to MP3.
  This one has online audio, every time you must connect and use your login and password!!

  I 'm just using because my school asked it.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, an...