Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Pixel
Antal sidor
115
Utgivningsdatum
2014-08-26
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Översättare
Claes Josefsson
Medarbetare
Bergman, Catherine (red.) / Bjerka, Kristina (red.) / Mattsson, Åsa (red.) / Dolmark, Anita (form)
Illustratör/Fotograf
Anne Tryti, Børre Holth
Dimensioner
300 x 218 x 20 mm
Vikt
517 g
SAB
uTa
ISBN
9789127434967
Pixel FK Lärarbok, Andra upplagan

Pixel FK Lärarbok, Andra upplagan

Spiral Svenska, 2014-08-26
409
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Med Pixel FK får du möjlighet att ta till vara på allt eleverna redan vet om matematikens värld. Tillsammans möter ni tal, mönster och former med leken som grund. Samtidigt undervisar du medvetet redan i förskoleklass och utvecklar elevernas tänkande. För att utmana och ge eleverna många chanser att förstå, återkommer de matematiska momenten flera gånger genom Pixels grundböcker och på flera olika sätt. Varje moment går från konkret till abstrakt, från lek och utforskande till mattespråkets tal och symboler. Med Pixel lägger du den viktiga grunden både på ett roligt och genomtänkt sätt.
Grundbok

Grundboken är indelad i kapitel med tydligt matematiskt innehåll. Alla kapitel börjar med en samtalsbild baserad på en vardaglig situation, för att möjliggöra samtal vid introduktion av nya begrepp. Elevens uppgifter går från att vara halvkonkreta till att blir mer abstrakta.

I grundboken återkommer de matematiska momenten flera gånger och på flera olika sätt. Till varje uppslag i grundboken finns förslag på aktiviteter och tips på hur du kan förenkla uppgifter och utmana eleverna.
Extrabok
För att kunna ge dina elever möjlighet att lära sig ännu mer matematik finns det en extrabok till de elever som är redo.
Lärarbok

Lärarens bok är helt central i Pixel. Här ser du den grundläggande matematiken i ett större sammanhang och har plats för egna anteckningar. Till varje uppslag i elevboken finns förslag på samtalsfrågor, aktiviteter och tips på hur du kan förenkla och utmana.
Kopieringsunderlag FK

I häftet med kopieringsunderlag finns spel, fler övningar och problemlösningsuppgifter som passar i förskoleklass. Arbetsbladen är hämtade från Kopieringsunderlag FK-3 och Problemlösning FK-3.
Handdockor Pix och Pax

Pix och Pax är två hjälpredor och följeslagare i böckerna från FK-åk 3. Nu finns de även som handdockor. Låt dem bli en extra motiverande faktor på matematiklektionerna.
Tankehäfte

Det här är ett stort skrivhäfte med blanka sidor. Använd häftet för att uppmuntra eleverna att skriva eller rita sina tanker och uträkningar när de arbetar. Processen är viktig inte bara svaret!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pixel FK Lärarbok, Andra upplagan
  2. +
  3. Räventyr

De som köpt den här boken har ofta också köpt Räventyr av Malte Persson (inbunden).

Köp båda 2 för 567 kr

Kundrecensioner