Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fixa svenskan
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2015-06-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Yngborn, Linn (form)
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
530 g
ISBN
9789127435360
Fixa litteraturen 2 (häftad)

Fixa litteraturen 2

Häftad Svenska, 2015-06-15
409
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Fixa litteraturen är en del av Fixa svenskan ett basläromedel för Svenska 13. Fixa svenskan skapar trygghet i klassrummet och ger dig friheten att planera och genomföra undervisningen på det sätt du tycker är bäst. Du kan arbeta med alla böckerna i serien eller välja de delar som passar din undervisning här och nu.

Fixa litteraturen består av två böcker.
För Svenska 1 - Fixa litteraturen 1: Motiv, stildrag och berättarteknik
I Fixa litteraturen 1 utgår varje kapitel från ett centralt litterärt motiv, till exempel Triangeldramat eller Radarparet. Motivet presenteras i två mönstertexter som analyseras utifrån berättarteknik och ett antal stildrag. Eleven får arbeta med såväl motiv som berättarteknik i olika övningar och workshopar innan kapitlet sammanfattas i en examinerande uppgift.
För Svenska 2 och 3 - Fixa litteraturen 2: Relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling samt litteraturvetenskaplig analys
Fixa litteraturen 2 behandlar de skönlitterära delarna av det centrala innehållet i kurserna Svenska 2 och 3. I varje kapitel presenteras ett tema som kopplas till en eller flera litterära epoker. Här finns flera mönstertexter som både speglar temat och visar på relationen mellan skönlitteratur och samhällsutveckling. I Uppslaget finns både en genomgång av de litterära epokerna och en modell för litteraturvetenskaplig analys.
Digitalbok
Fixa litteraturen finns som digitalbok med inläst text.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fixa litteraturen 2
  2. +
  3. Fixa språket 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fixa språket 2 av Ann-Sofie Lindholm, Pär Sahlin, Helga Stensson (häftad).

Köp båda 2 för 778 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fixa litteraturen 2