Fler böcker inom
Format
övrigt
Språk
Svenska
Serie
ABC-klubben
Antal sidor
59
Utgivningsdatum
2015-06-16
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Böhme, Åsa (red.) / Wahlström, Kari (form)
Illustratör/Fotograf
Nathalie Uppström
Dimensioner
400 x 270 x 60 mm
Vikt
1496 g
SAB
Fc
ISBN
9789127442948
ABC-klubben Läggspel och kopieringsunderlag för kodknäckarfasen

ABC-klubben Läggspel och kopieringsunderlag för kodknäckarfasen

övrigt Svenska, 2015-06-16
1579
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Skriva bokstäver

Skriva bokstäver är en arbetsbok där eleverna tränar finmotorik och skrivande av alfabetets bokstäver. Upplägget i boken är efter bokstävernas form och eleverna tränar på att skriva både gemener och versaler.
Läggspel och kopieringsunderlag för kodknäckarfasen

Materialet, som består av 20 lässpel i askar och ett häfte med 50 arbetsblad för kopiering, följer inlärningsgången i de första åtta kapitlen i Den magiska kulan för årskurs 1 och fungerar som förstärkning och extra träning till läsövningarna i arbetsboken.

16 av spelen (Memory och Domino) går att använda individuellt av eleverna. 4 av spelen (Ljudbingo och Korsordsspel) är gruppspel där elever i grupper om 2-4 elever spelar med varandra, särskilt tänkt för små undervisningsgrupper hos ex. specialläraren.

I det medföljande kopieringsunderlaget finns arbetsblad för ytterligare träning. Här finns också tydliga arbetsscheman för eleverna för att tydliggöra arbetsgången, läslistor med ord samt sammanställningsschema för läraren.

Produktionsstöd till detta läromedel har erhållits från Specialpedagogiska skolmyndigheten.
Läsdagbok

För att bli en fullgod läsare behöver man läsa mycket! Man behöver möta många olika typer av texter, både gemensamt och individuellt. I ABC-klubbens läsdagbok finns plats för 31 böcker där eleven dokumenterar sin läsning. På pärmens insida finns beskrivning av Läsfixarna.
Väggalfabet
Väggalfabetet består av 29 ark i A4-format en för varje bokstav att hänga upp på klassrumsväggen. Varje ark består av en bild på bokstavsdjuret ur ABC-klubbens arbetsbok för åk 1 och instruktion medpilar hur bokstäverna formas. Munbilden visar hur munnen ser ur när bokstavsljudet sägs. Vokaler är röda, konsonanter är blå. På baksidan visas hur bokstaven skrivs med skrivstil.

Alfabetslinjal
På elevens alfabetslinjal finns skrivriktningen markerad med pilar för alla bokstäver, halva alfabetet på vardera sidan.
Linjalen är millimetergraderad, 30 cm lång och tillverkad av tålig plast.
Hängen

Uppmuntra eleverna med en belöning! Dela ut symboler från ABC-klubbens berättelser. Hängena säljs i 30-pack och har genomborrade hål så att de kan träs på snören och kanske fästas på skolväskan eller en nyckelring. Hängenas storlek är ca 10 mm.
Appar

Träna bokstavsljud och ordavstavning med ABC-klubbens appar. Apparna finns att köpa och ladda ner via App Store och Google Play.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ABC-klubben Läggspel och kopieringsunderlag för kodknäckarfasen
  2. +
  3. Oliver, Linn och kinakusinerna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Oliver, Linn och kinakusinerna av Maria Aminoff (häftad).

Köp båda 2 för 1674 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna