Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2016-08-17
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Miller Crafoord, Helen (form)
Illustratör/Fotograf
Alex Herrerias, Maria Simavilla
Dimensioner
240 x 200 x 13 mm
Vikt
438 g
SAB
uFk
ISBN
9789127444256

Colores 7 Övningsbok

Häftad,  Svenska, 2016-08-17
210
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läromedlet har fokus på fraser och muntlig kommunikation. Eleverna får en inblick i olika spansktalande länders kultur och samhälle och i varje bok presenteras några länder mera grundligt.

Varje bok är uppbyggd kring temaområden med bastexter och valbara texter. Bastexterna är tänkta för alla och inleder varje temaområde.

De valbara texterna, Más textos, finns i tre svårighetsgrader och tar upp olika ämnen kopplade till temat.

Textbok 7

Takt och svårighetsgrad kan anpassas då eleven först arbetar med bastexter med lugn progression och sedan jobbar vidare med valbara texter på olika nivåer (Más textos). Bastexterna bygger till stor del på dialoger, men det finns en stor variation av texttyper i de valbara texterna. Temakapitlen är nu fler, kortare och tydligare än i den tidigare upplagan. Eleverna får öva på samtliga förmågor och på strategier av olika slag för att successivt bygga upp språkkunskaperna.

Övningsbok 7

Övningsboken innehåller många nya övningstyper med förmågorna i fokus. Efter varje övningsdel kan eleverna reflektera över och utvärdera sina kunskaper i uppgifterna ¿Recuerdas? och Evaluación. I både tryckt och interaktiv bok ingår ett flertal webbövningar där eleverna kan arbeta vidare med det aktuella kapitlet på egen hand. På webben finns även övningsbokens hörövningar tillgängliga för de elever som arbetar med den tryckta boken.

Lärarhandledning

Lärarhandledningen ger dig hjälp och stöd oavsett arbetssätt. Det finns bland annat tydliga mål, färdighetsprov och kapiteltest, stöd för bedömning och facit.

I lärarhandledningen ges också förslag på spel, lekar och extraövningar av olika slag. Lärarhandledningen är webbaserad och licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Färdighetsprov NYHET!

Till varje årskurs finns nya färdighetsprov och kapiteltest som prövar de olika förmågorna. Det finns både ett ordinarie prov och ett anpassat prov. Det anpassade provet berör kärnan i temat och är av enklare karaktär för de elever eller grupper som är i behov av en mer avskalad studietakt. Proven ingår i lärarhandledningen.

Digitalt extramaterial ingår

Colores fortsätter på webben med bland annat ljudfiler, ett stort antal övningar och grammatikfilmer.

Digitalbok

Digitalboken är en kopia av boken (ej skrivbar).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Colores 7 Övningsbok
  2. +
  3. Colores 7 Textbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Colores 7 Textbok av Chris Alfredsson, Anneli Lutteman (häftad).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna